dimarts, 30 de novembre del 2010

Al·legacions Bulevard.

Esquerra Unida–l’Entesa presenta al·legacions al bulevard i insisteix en la necessitat de crear espais de convivència i ús social dels barris de l’Eixample i Santa Rosa

La formació d’esquerres ha presentat al·legacions al projecte del bulevard centrades en vuit aspectes importants: la necessitat actual de la infrastructura, els nivells d’endeutament que genera a les arques municipals, l’absència de finançament extern d’altres administracions, el nombre de carrils per a vehicles, la manca d’un estudi de trànsit, el tipus de contracte, el finançament i els costos de manteniment.
El portaveu d’EU-l’Entesa, Francesc Agulló, indica que “les intencions del PP és prioritzar el trànsit rodat front a l’ús ciutadà i peatonal del bulevard. La infrastructura, que creuarà els barris de l’Eixample i Santa Rosa, provoca amb els seus tres carrils per a trànsit rodat un efecte barrera que dificultarà la mobilitat als barris. Aquesta barrera afecta a diferents comunitats educatives, cinc centres educatius estan a la part superior del bulevard, i tindrà conseqüències importants en la seua seguretat vial”.
El regidor mostra la seua satisfacció per la coincidència dels arguments defensats per Esquerra Unida-l’Entesa amb les Ampes que han presentat al·legacions: “Tots coincidim en la necessitat d’un disseny diferent del bulevard. Nosaltres hem insistit durant molts anys en la necessitat de fer un projecte que contribuisca a la millora de la qualitat de vida i aprofite per a crear espais de convivència i ús social d’aquests barris. La ciutat disposa d’algun exemple del que diem,  l’avinguda de la Hispanitat. Per tant, per què a l’Eixample i Santa Rosa no pot ser així?”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada