dijous, 24 de març del 2011

El Consell ha de recórrer a una ordre judicial per a col•locar la línia elèctrica del polígon El Clérigo

La Conselleria d'Indústria ha hagut de recórrer a una orde judicial perquè Iberdrola comence les tasques de col·locació del línia elèctrica en el polígon industrial El Clérigo d'Alcoi. Aquesta situació ha sigut denunciada per Paco Agulló, regidor i candidat d'EU-l'Entesa a l'Alcaldia, que considera que “estem davant d'una mostra més de la desastrosa forma en què el PP ha gestionat la posada en marxa d'una zona industrial, que es troba bloquejada deu anys després de la seua aprovació”.
EU-l'Entesa va presentar una bateria de preguntes sobre la situació del polígon El Clérigo en l'última comissió municipal d'Urbanisme. En primer lloc, Paco Agulló va demanar que s'aclariren les causes que aquesta zona industrial no tinga encara subministrament elèctric, ja que l'única empresa instal·lada en el polígon ha d'utilitzar un grup electrogen. Segons informa l'edil, tècnics municipals van assenyalar que fa tres setmanes el personal d'Iberdrola va començar les tasques de col·locació del línia elèctrica. No obstant, un dels propietaris de terrenys va paralitzar els treballs i la Conselleria d'Indústria va haver de recórrer a una orde judicial per a seguir el muntatge amb normalitat.
En el transcurs d'aquesta mateixa comissió, des d'EU-l'Entesa es va apuntar a un altre dels problemes existents entorn d'aquest polígon: el fet que l'Ajuntament no hi haja recepcionat encara les obres. Aquesta situació va ser reconeguda pels tècnics municipals, que a més van indicar que no es pot donar cap llicència per a obertura de noves indústries fins que l’Ajuntament no haja rebut oficialment les obres. Paco Agulló va assegurar que aquesta situació anòmala pot bloquejar la posada en marxa de  les naus bressol en aquesta zona industrial. Aquest projecte, actualment en fase d'execució, disposa de permís d'obres, però haurà d'esperar a la recepció del polígon per a poder entrar en funcionament.
Paco Agulló va assegurar que “al llarg de deu anys, el govern del PP ha mostrat la seua incapacitat absoluta per a posar en marxa un polígon industrial, veient-se superat pels continus problemes tècnics i econòmics que ha anat generant aquesta infrastructura”. El candidat d'EU-l'Entesa assenyala que “encara que els populars vulguen ara, en ple any electoral, apuntar-se el tant d'aquest nou polígon; l'única cosa cert és que el projecte segueix bloquejat i que les greus fallades de gestió poden acabar afectant negativament actuacions tan importants com la de les naus bressol”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada