dimarts, 29 de març del 2011

Paco Agulló qualifica de “bluff i engany” la inauguració de la parcel•la de les naus bressol

L'Ajuntament va haver d'agafar electricitat d'un polígon continuo per a la megafonia, ja que aquesta zona industrial no té subministrament
Paco Agulló, regidor i candidat a l'Alcaldia d’EU-l’Entesa, ha qualificat de “bluff i engany a l'opinió pública” l'acte d'inauguració de la urbanització de la parcel·la de les naus bressol del polígon industrial de El Clérigo. L'edil ha expressat la seua indignació per l'anunci d'un projecte que està bloquejat per una acumulació de problemes tècnics i administratius, acusant l’alcalde de “mentir a la ciutadania”, per presentar com acabada una actuació que està rodejada de deficiències.
En primer lloc, des d'EU-l'Entesa es recorda que el polígon industrial en què van les naus bressol no té encara subministrament elèctric. En aquest sentit, Paco Agulló denuncia que per a la megafonia de l'acte inaugural es va haver d'enganxar una línia de la xarxa d'un polígon continuo. El regidor subratlla que la col·locació de la línia elèctrica en El Clérigo ha hagut de resoldre's en els tribunals, ja que un dels propietaris va negar el permís per a treballar en els seus terrenys.
En un altre orde de coses, Agulló qüestiona directament les obres inaugurades el dilluns per l'alcalde i per la directora general del SEPIVA. El regidor assenyala que en la zona únicament s'ha construït un mur de formigó i s'han col·locat voreres i fanals que no tenen llum, “la parcel·la en què s'han de construir les naus bressol és un bancal ple de mala herba, que ni tan sols s'ha preparat”.
Així mateix, des d'EU-l'Entesa es denuncien greus carències en matèria de planificació, recordant-se que hi ha un agent urbanitzador privat del polígon amb què es podrien haver pactat els treballs d'urbanització de la parcel·la de les naus bressol, que al final han hagut de ser finançats íntegrament per la Generalitat. Segons l'opinió de Paco Agulló, “aquesta situació demostra la improvisació amb què s'ha actuat des del govern municipal”.
El candidat d’EU-l’Entesa a l'Alcaldia d'Alcoi assegura que “resulta especialment significatiu que l'última inauguració de Sedano haja sigut la d'un polígon industrial que no es pot utilitzar per les seues nombroses carències”. Paco Agulló afirma que “el cas de El Clérigo és un resum perfecte de la desastrosa política de promoció industrial del PP, ja que després d'una dècada d'espera, els populars han sigut incapaços d'esmenar els problemes que presenta aquest projecte d'àrea industrial”. Finalment, l'edil va afegir que “la inauguració d'aquest dilluns és una mostra clara d'una gestió sense continguts reals, que només té en compte la fatxada i l'aparador. Confiem que aquesta siga l'última inauguració de Jorge Sedano com a alcalde”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada