dimarts, 22 de març del 2011

El PP li va oferir a Zaira Montllor uns plànols gratuïts de menor qualitat que no li serveixen per al seu treball
Paco Agulló afirma que “el zel mostrat per les autoritats municipals en aquest cas, contrasta amb la seua incapacitat per a aconseguir que el Consell complisca els seus compromisos econòmics amb la ciutat”
El cas de l'estudiant d'Arquitectura a què l'Ajuntament d'Alcoi li va exigir 7.500 euros per uns plànols per a un treball ha sigut motiu de debat en la comissió d'Hisenda, celebrada aquest dimarts. Des del govern municipal es va informar que se li va oferir a la jove de forma gratuïta una documentació de menor qualitat, que va ser rebutjada per ella, ja que no li servia per al seu projecte. Paco Agulló, regidor i candidat a l'Alcaldia d’EU-l’Entesa, es mostrava molt crític amb la posició dels populars, exigint l'entrega gratuïta d'aquesta documentació i denunciant que “un govern que en aquesta mateixa comissió informativa aprova un dèficit d'1,5 milions d'euros i que, a pesar d'això, s'encabota en els 27 milions del bulevard, es mostra mesquí amb un estudiant alcoiana i en compte de recolzar-la en els seus estudis, li exigeix una quantitat  desorbitada, per uns plans que en altres ciutats s'entreguen sense exigir cap desembossament econòmic”.
Des d'EU-l'Entesa s'assenyala que la pròpia normativa municipal preveu que en casos d'utilitat social es puga entregar aquest tipus de documentació de forma gratuïta. Paco Agulló indica que la petició efectuada per l'estudiant Zaira Monllor compleix aquesta premissa, ja que la jove fins i tot va aportar un certificat del seu professor, en el que s'indicava la necessitat aquests plans per a desenvolupar el seu treball acadèmic.
Paco Agulló considera que “el zel econòmic mostrat per les autoritats municipals en aquest cas, contrasta obertament amb la seua incapacitat per a exigir-li al Consell que complisca els seus compromisos econòmics amb la ciutat”. El regidor d'EU-l'Entesa va recordar situacions com la del Palau de Justícia o el propi bulevard, en les que l'Ajuntament ha hagut d'avançar diners, davant de la falta de suports del govern autonòmic. Agulló va dir “sentir vergonya” per la postura del govern local, criticant que li oferisquen a l'estudiant uns plans de menor qualitat i resolució, que no li permeten desenvolupar el seu treball acadèmic. L'edil va afegir finalment que “el PP té una estranya forma de recolzar els joves alcoians”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada